Carrot Cake Recipe
A moist and thick carrot cake recipe with a wonderfully nutty flavor. This is the carrot cake recipe from the local coffee shop, it gets rave reviews.
Make sure to frost it with the decadent cream cheese frosting, this is a cake that is too good to save just for special occasions!
Carrot Cake
Ingredients:
Cake:
4 eggs
2 teaspoons baking powder
2 cups sugar
1 cup pecans, chopped
4 cups grated carrots
1 cup vegetable oil
2 cup flour
2 teaspoons baking soda
2 teaspoons cinnamon
2 teaspoons baking powder
2 cups sugar
1 cup pecans, chopped
4 cups grated carrots
1 cup vegetable oil
2 cup flour
2 teaspoons baking soda
2 teaspoons cinnamon
Cream Cheese Frosting:
1/2 stick butter, softened
8 oz. cream cheese, softened
1 box powdered sugar (1 lb.)
2 teaspoons vanilla extract
8 oz. cream cheese, softened
1 box powdered sugar (1 lb.)
2 teaspoons vanilla extract
Directions:
Carrot Cake Directions:
1. Combine sugar, baking powder, flour, cinnamon and baking soda in a bowl. Add in the eggs and oil.
2. Mix until just blended and then add the carrots and pecans.
3. Bake at 375 degrees F to 400 degrees F for 35 to 40 minutes or until done.
Frosting Directions:
1. Mix cream cheese and butter until smooth, add sugar and vanilla and blend well. Spread on cooled cake.
Artinya:
Carrot Cake Recipe
Sebuah wortel lembab dan tebal resep kue dengan rasa yang luar biasa gila. Ini adalah kue wortel resep dari toko kopi lokal, mendapat sambutan hangat.
Pastikan untuk es itu dengan frosting krim keju dekaden, ini adalah kue yang terlalu baik untuk menyimpan hanya untuk acara-acara khusus!
Carrot Cake
bahan cake:
4 butir telur
2 sendok teh baking powder
2 cangkir gula
1 cangkir pecan, cincang
4 cangkir parutan wortel
1 cangkir minyak sayur
2 cangkir tepung
2 sendok teh baking soda
2 sendok teh kayu manis
Cream Keju Frosting:
1/2 mentega tongkat, melunak
8 oz. krim keju, melunak
1 box gula bubuk (1 pon)
2 sendok teh ekstrak vanili
Cara memasak Carrot Cake :
1. Campur gula, baking powder, tepung, kayu manis dan baking soda dalam mangkuk. Tambahkan dalam telur dan minyak.
2. Campurkan kemudian tambahkan wortel dan pecan( kemiri ).
3. Panggang pada suhu 375 derajat F sampai 400 derajat F selama 35 sampai 40 menit atau sampai matang.
cara memasukkan Oven:
1. campurkan adonan krim keju dan mentega sampai halus, tambahkan gula dan vanili dan campurkan dengan baik. Taburkan pada kue, didinginkan.siap di sajikan..
Tidak ada komentar:
Posting Komentar