Selasa, 19 Februari 2013

Pie Crust Recipe




Pie Crust Recipe

pie-crust-recipe

Both of these pie crust recipes create perfect flaky pie crusts (easy to make too) for any homemade pie. 
The first recipe is a traditional shortening crust, while the second recipe uses butter. Either one is sure to be the base for your perfect pie.

Flaky Pie Crust

Makes 1 pie crust
Ingredients:
1  1/4 cups all-purpose flour
1/4 teaspoon salt
1/2 cup solid vegetable shortening, cold
3 Tablespoons ice water
Directions:
1. Combine flour and salt in medium bowl, cut in shortening with a pastry blender until mixture is crumbly.
2. Sprinkle water, 1 Tablespoon at a time, over flour mixture, tossing lightly with a fork until mixture forms an even dough.
3. Form dough into ball and refrigerate, wrapped in plastic, for 1 hour.
4. Roll out pastry on a lightly floured surface into circle about 12 to 14 inches round.
5. Carefully fold in quarters, lift gently and unfold into 9-inch pie pan.
6. Gently press pastry against bottom and sides of pan. Trim overhang to 1/2 inch, then fold the edge under. Pinch edges to flute.

Try these with our great pie recipes from scratch.


Butter Pie Crust Recipe (without shortening)

Makes 2 single crusts
Ingredients:
2  3/4 cups all-purpose flour
1 teaspoon salt
1 cup (2 sticks) plus 2 Tablespoons cold unsalted butter, cut into small pieces
1/2 cup ice water
Directions:
1. Combine flour and salt in medium bowl, cut in butter with a pastry blender until mixture is crumbly.
2. Sprinkle water, 1 Tablespoon at a time, over flour mixture, tossing lightly with a fork until mixture forms an even dough.
3. Divide dough in half; flatten and shape into disks, and wrap each in plastic. Refrigerate, wrapped in plastic, for 1 hour.
4. Roll out pastry on a lightly floured surface into circle about 12 to 14 inches round.
5. Carefully fold in quarters, lift gently and unfold into 9-inch pie pan.
6. Gently press pastry against bottom and sides of pan. Trim overhang to 1/2 inch, then fold the edge under. Pinch edges to flute.

 If you need to pre-bake either crust, follow these directions:
1. After placing dough into pie pan, freeze until firm, about 15 minutes.
2. Preheat oven to 350 degrees F.
3. Cut a large circle of parchment; fit into the pie shell, extending above edges. Fill the shell with pie weights or dried beans.
4. Bake pie shell 15 minutes at 350 degrees F. Remove weights and parchment; bake 10 to 15 minutes more until golden brown. Cool completely on a wire rack.

Pie Crust Recipe( Pie Crust Resep )


Kedua resep pie crust membuat kerak pie sempurna serpihan (mudah untuk membuat terlalu) untuk setiap kue buatan sendiri.
Resep pertama adalah kerak memperpendek tradisional, sedangkan resep kedua menggunakan mentega. Satu baik pasti menjadi dasar untuk kue yang sempurna Anda.
Flaky Pie Crust
Membuat 1 pie crust

Bahan: 

1 1/4 cangkir semua tujuan-tepung
1/4 sendok teh garam
1/2 cangkir minyak sayur padat, dingin
3 sendok makan air es

Cara membuat:

1. Campurkan tepung dan garam dalam mangkuk sedang, dipotong memperpendek dengan blender sampai campuran kue yang rapuh.

2. Memercikkan air, 1 sendok makan pada satu waktu, melalui campuran tepung, melemparkan ringan dengan garpu sampai adonan membentuk adonan bahkan.

3. Formulir adonan menjadi bola dan dinginkan, dibungkus plastik, selama 1 jam.

4. Roll out kue pada permukaan berupa serbuk ringan ke dalam lingkaran sekitar 12 sampai 14 inci putaran.

5. Hati-hati kali lipat di kuartal, angkat lembut dan bergulir ke 9-inch pan pie.

6. Dengan lembut tekan kue terhadap bawah dan sisi panci. Overhang Trim untuk 1/2 inci, kemudian lipat tepi bawah. Mencubit ujung-ujungnya untuk flute.

 Cobalah dengan resep yang besar kami pie dari awal.

 Butter Pie Crust Resep (tanpa mentega)
Makes 2 single crusts

Bahan:

2 3/4 cangkir semua tujuan-tepung
1 sendok teh garam
1 cangkir (2 batang) ditambah 2 sendok makan mentega tawar dingin, potong kecil-kecil
1/2 cangkir air es

Cara membuat:

1. Campurkan tepung dan garam dalam mangkuk sedang, dipotong mentega dengan blender sampai campuran kue yang rapuh.

2. Memercikkan air, 1 sendok makan pada satu waktu, melalui campuran tepung, melemparkan ringan dengan garpu sampai adonan membentuk adonan bahkan.

3. Bagi adonan menjadi dua, meratakan dan membentuk ke disk, dan membungkus setiap dalam plastik. Dinginkan, dibungkus plastik, selama 1 jam.

4. Roll out kue pada permukaan berupa serbuk ringan ke dalam lingkaran sekitar 12 sampai 14 inci putaran.

5. Hati-hati kali lipat di kuartal, angkat lembut dan bergulir ke 9-inch pan pie.

6. Dengan lembut tekan kue terhadap bawah dan sisi panci. Overhang Trim untuk 1/2 inci, kemudian lipat tepi bawah. Mencubit ujung-ujungnya untuk flute.

  Jika Anda perlu untuk pra-panggang kerak baik, ikuti petunjuk ini:

1. Setelah menempatkan adonan ke dalam loyang pie, bekukan sampai  sekitar 15 menit.

2. Panaskan oven ke 350 derajat F.

3. Potong lingkaran besar perkamen, masuk ke dalam kulit pie, memperluas tepi atas. Isi shell dengan bobot pie atau kacang kering.

4. Panggang pie shell 15 menit pada 350 derajat F. Hapus bobot dan perkamen, panggang 10 sampai 15 menit lagi sampai berwarna cokelat keemasan. Dinginkan sepenuhnya pada rak kawat.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar