Selasa, 19 Februari 2013

Banana Cake Recipe



Banana Cake Recipe

Banana Cake RecipeThis banana cake recipe is the original, the one we tested in our little kitchen until it was perfect. It's the authentic, trusted delicious banana cake recipe that won't have you worrying about the end result. It's our very own moist banana cake with cream cheese frosting, the cake to serve at the end of memorable meals.
A luscious banana puree keeps it moist, and the sinfully delicious cream cheese frosting envelops the golden hued cake.
The aroma of vanilla and bananas will permeate your kitchen, tempting you to eat dessert first. Don't give in! This is one cake that's worth getting through a meal for. Don't settle for imitations, or internet clones...bake the best, our Banana Cake Recipe.

Banana Cake

Ingredients:
1/2 cup butter
1 1/2 cups sugar
2 large eggs, beaten
2 cups flour, sifted
1/2 teaspoon salt
1/4 teaspoon baking powder
1/2 cup milk
1/4 teaspoon vanilla
3/4 teaspoon baking soda (add to pureed bananas)
3 pureed bananas, very ripe
Cream Cheese Frosting:
1/2 stick butter, softened
8 oz. cream cheese, softened
1 box powdered sugar (1 lb.)
2 teaspoons vanilla extract
Directions:
1. Preheat oven to 350 degrees F. Grease and flour a 9x13" baking pan or two 9" layer cake pans.
2. Cream butter, sugar and eggs. Sift flour several times, then add the salt and baking powder to the flour.
3. To the creamed butter mixture, add the milk and flour (alternating, beginning and ending with flour).
4. Add vanilla and mashed bananas (with the baking soda added to the bananas) to this mixture.
5. Bake layer cakes (9") for 25-30 minutes, oblong (9x13") for 35-40 minutes.
Frosting Directions:
1. Mix cream cheese and butter until smooth, add sugar and vanilla and blend well. Spread on cooled cake.

Artinya:


Banana Cake Recipe ( Resep Kue pisang  )


Ini resep kue pisang adalah, asli yang kami uji di dapur kecil kami sampai itu sempurna. Ini, otentik pisang resep kue dipercaya lezat yang tidak akan Anda khawatir tentang hasil akhir. Ini sangat sendiri pisang kami kue basah dengan frosting krim keju, kue untuk melayani pada akhir makanan yang mengesankan.
Sebuah haluskan pisang lezat terus lembab, dan frosting krim keju sinfully lezat menyelubungi kue warni emas.
Aroma vanili dan pisang akan menembus dapur Anda, menggoda Anda untuk makan makanan penutup pertama. Jangan menyerah! Ini adalah salah satu kue yang layak mendapatkan melalui makanan untuk. Jangan puas klon imitasi, atau internet ... memanggang yang terbaik, Resep Kue Pisang kami.
Kue pisang
bahan:
1/2 cangkir mentega
1 1/2 cangkir gula
2 besar telur, dipukuli
2 cangkir tepung, diayak
1/2 sendok teh garam
1/4 sdt baking powder
1/2 cangkir susu
1/4 sendok teh vanili
3/4 sendok teh baking soda (menambah pisang bubur)
3 bubur pisang, sangat matang

Cream Keju Frosting:
1/2 mentega tongkat, melunak
8 oz. krim keju, melunak
1 box gula bubuk (1 pon)
2 sendok teh ekstrak vanili

cara memasak:
1. Panaskan oven ke 350 derajat F. Grease dan tepung 9x13 "loyang atau dua 9" panci kue lapis.
2. Butter cream, gula dan telur. Ayak tepung beberapa kali, lalu tambahkan garam dan baking powder ke tepung.
3. Untuk campuran mentega krim, tambahkan susu dan tepung (alternating, awal dan akhir dengan tepung).
4. Tambahkan vanili dan pisang tumbuk (dengan baking soda ditambahkan ke pisang) untuk campuran ini.
5. Panggang kue lapis (9 ") selama 25-30 menit, lonjong (9x13") selama 35-40 menit.

Frosting Arah( pembekuan/cara memasukkan Oven):
1. Mix krim keju dan mentega sampai halus, tambahkan gula dan vanili dan campuran dengan baik. Tersebar pada kue didinginkan.





Tidak ada komentar:

Posting Komentar