Selasa, 19 Februari 2013

Chocolate Cake Recipe



Chocolate Cake Recipe

Chocolate Cake Recipe
This is a wonderfully rich chocolate cake recipethat has been passed through generations of family members. It is absolutely luscious, and very easy to make.
Frost with the chocolate frosting recipe for a cake that will become everyone's favorite for any occasion.



Triple Layer Chocolate Cake with Chocolate Frosting

Cake Ingredients:
1 cup cocoa powder
2 cups boiling water
1 cup (2 sticks) butter, softened
2-1/2 cups sugar
4 eggs, at room temperature
2-3/4 cups all-purpose flour
2 teaspoons baking soda
1/2 teaspoon baking powder
1/2 teaspoon salt
1-1/2 teaspoons vanilla extract
Chocolate Cake Directions:
1. Preheat oven to 350 degrees F. Grease and flour three 9-inch cake pans.
2. In a medium bowl, stir the boiling water into the cocoa until smooth, and set aside.
3. In a separate bowl, combine the flour, baking soda, baking powder and salt, and set aside.
4. At medium speed of an electric mixer, cream the butter and sugar  for 4 to 5 minutes.
5. Add the eggs, one at a time, beating well after each addition.
6. Turn mixer down to low speed. Add the flour mixture to the creamed mixture alternately with the cocoa mixture, beginning and ending with the flour mixture.
7. Stir in the vanilla, and do not over-beat.
8. Pour an equal amount of batter into each of the three prepared pans.
9. Bake for 20 to 25 minutes or until a cake tester comes out clean.
10 Cool in pans set on racks for 10 minutes. Invert pans on racks, remove pans, and allow layers to cool completely before frosting.
 Chocolate Frosting Ingredients:
1 6-ounce package semi-sweet chocolate chips
1/2 cup half-and-half
3/4 cup butter (1-1/2 sticks)
2-1/2 cups sifted confectioners' sugar
Chocolate Frosting Directions:
1. Combine the chocolate chips, half-and-half and butter in a heavy saucepan.
2. Cook over medium heat, stirring constantly, until chocolate chips melt. Remove from heat.
3. Gradually add the confectioners' sugar, stirring well.
4. Set the saucepan in a large bowl filled with ice, and beat at low speed with an electric mixer until frosting begins to lose its gloss and holds its shape. If necessary, add a half-teaspoon or so of half-and-half to achieve perfect spreading consistency.

Artinya:

Chocolate Cake Recipe(  Resep Chocolate Cake  )


Ini adalah recipethat kue cokelat sangat kaya telah melewati generasi anggota keluarga. Ini benar-benar lezat, dan sangat mudah untuk membuat.
Frost dengan resep frosting cokelat untuk kue yang akan menjadi favorit semua orang untuk setiap kesempatan.
 Bahan cake:

1 cup cocoa powder
2 cangkir air mendidih
1 cup (2 sticks) mentega, melunak
2-1/2 cangkir gula
4 butir telur, pada suhu kamar
2-3/4 cangkir semua tujuan-tepung
2 sendok teh baking soda
1/2 sdt baking powder
1/2 sendok teh garam
1-1/2 sendok teh ekstrak vanili

Chocolate Cake Arah:
1. Panaskan oven ke 350 derajat F. Grease dan tepung tiga 9-inch panci kue.
2. Dalam sebuah mangkuk sedang, aduk air mendidih ke dalam kakao sampai halus, dan sisihkan.
3. Dalam mangkuk terpisah, menggabungkan tepung, baking soda, baking powder dan garam, dan sisihkan.
4. Pada kecepatan sedang dari krim, mixer listrik mentega dan gula selama 4 sampai 5 menit.
5. Tambahkan telur, satu per satu, kocok setelah penambahan masing-masing.
6. Matikan mixer ke kecepatan rendah. Tambahkan campuran tepung ke dalam campuran krim bergantian dengan campuran kakao, mulai dan berakhir dengan campuran tepung.
7. Aduk di vanili, dan tidak over-beat.
8. Tuang jumlah yang sama adonan ke masing-masing tiga pun disiapkan.
9. Panggang selama 20 sampai 25 menit atau sampai tester kue keluar bersih.
Cool dalam panci set pada rak selama 10 menit 10. Balikkan wajan di rak, menghapus panci, dan memungkinkan lapisan untuk mendinginkan sepenuhnya sebelum frosting.
 Chocolate Frosting Bahan:
1 6-ons paket semi-sweet chocolate chips
1/2 cangkir setengah-setengah
3/4 cup mentega (1-1/2 tongkat)
Cangkir 2-1/2 diayak confectioners gula '

Chocolate Frosting Arah:
1. Campurkan chocolate chips, setengah-setengah dan mentega dalam panci yang berat.
2. Masak di atas api sedang, aduk terus, sampai chocolate chips meleleh. Hapus dari panas.
3. Secara bertahap tambahkan gula confectioners ', aduk dengan baik.
4. Mengatur panci dalam mangkuk besar penuh dengan es, dan mengalahkan pada kecepatan rendah dengan mixer listrik hingga pembekuan mulai kehilangan gloss dan memegang bentuknya. Jika perlu, tambahkan setengah sendok teh-atau lebih dari setengah-setengah dan-untuk mencapai konsistensi menyebar sempurna.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar